top of page

WONINGBOUW: TOPKWALITEIT VAN ALGEMENE BOUWWERKEN SCHEPERS-HENDRICKX BVBA IN LOMMEL

Neem nu contact met ons op!

Algemene Bouwwerken Schepers-Hendrickx BVBA in Lommel - deskundige

Het bouwen van een woning is een flink project. Alleen al de voorbereiding laat de zweetdruppels op je voorhoofd verschijnen: bouwgrond kopen, architect inschakelen, vergunning regelen... En dan is er natuurlijk nog de vraag: wie gaat het bouwen?

Algemene Bouwwerken Schepers-Hendrickx BVBA natuurlijk! Wij verzorgen op deskundige wijze de ruwbouw van je nieuwe woning, in elke stijl, van klassiek tot modern. Zo, dat is alweer één zweetdruppel minder!

Onze realisaties

logo

Wij bouwen jouw droomwoning

Zweetdruppels zijn ons niet vreemd. We werken namelijk snel, stipt en nauwkeurig. Ook wij beginnen graag bij het begin. Voor ons betekent dat: het plan met je doornemen en starten met de grondwerken.

We maken de kavel vlak en bouwrijp. Daarna voeren we de graafwerkzaamheden uit die nodig zijn voor de fundering en een eventuele kelder. De betonnen trap naar beneden leggen we ook meteen aan. Vervolgens leggen we de riolering en sluiten deze netjes aan. Om de betonnen vloeren van je huis te kunnen storten, zorgen we dat de bekistingswerken prima in orde zijn. Daarna voltooien we de ruwbouw. Dat begint al aardig op je droomhuis te lijken!

Klaar om te starten met jouw bouwproject?

Vraag nu een offerte aan!

bottom of page