top of page

ALGEMENE BOUWWERKEN SCHEPERS-HENDRICKX BVBA IN LOMMEL - APPARTEMENTSBOUW

Alles onder één dak voor appartementsbouw

Alles onder één dak voor appartementsbouw

Een appartementsgebouw heeft letterlijk alles onder één dak. Op elke verdieping liggen één of meerdere woningen, zodat elke vierkante meter uitstekend wordt benut. Dat lijkt wel een beetje op de werkwijze van Algemene Bouwwerken Schepers-Hendrickx BVBA. Ook wij hebben alles onder één dak, als het gaat om de realisatie van je plannen voor appartementsbouw.

Wij voeren het volledige ruwbouwtraject uit met eigen materieel. Van de prille grondwerken tot de oplevering. Zo wordt jouw bouwbudget zo efficiënt mogelijk benut. Eén ding doen we echter niet: voor dakwerken moet je iemand anders bellen.

logo

Een mooi appartementsgebouw van Algemene Bouwwerken Schepers-Hendrickx BVBA in Lommel

Hoe pakken we het aan? Eerst beginnen we met de grondwerken en funderingswerken. Als je dat wenst, leggen we in deze fase kelders en betonnen trappen aan, waarna we overgaan tot de ruwbouw.

In een dichtbevolkt appartementencomplex ligt geluidshinder altijd op de loer. Daarom besteden we speciale aandacht aan een degelijke geluidsisolatie. Krijgt je complex een lift? Dan plaatsen we liftkokers. Verder zorgen we voor alle bekistingswerken. We leggen zelfs de riolering aan en sluiten deze aan.

Interesse in onze diensten? 

Neem nu contact met ons op voor een gratis offerte.

bottom of page